До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казковий ліс: нова колекція DIEGO M осінь-зима 2022/2023

Натхненням для нової осінньо-зимової колекції DIEGO M став ліс, що насамперед втілився в особливій колірній палітрі: зелений відтінок пуховиків та молочні пальта гармонійно поєднуються в глянсових і матових тканинах.

Нова колекція пропонує набагато більший асортимент моделей: від утеплених пальт і культових пуховиків до вкорочених моделей шуб, виготовлених з екологічно чистих матеріалів, та утеплених жакетів. Цього сезону пальта, головний елемент лінійки та осінньо-зимову класику, DIEGO M переосмислює як за формами, так і за тканинами. Особливий фокус бренду – на дорогоцінні матеріали, як-от мериносова вовна, ангора та м’який кашемір.

Реклама

Окрім цього, серед головних зірок колекції опинилися й пуховики, під час створення яких дизайнер дав волю уяві в магічному лісі творчості: бренд представив модульні стилі, які можна адаптувати до різних погодних умов та особистих потреб. Тут і довгий пуховик, який можна розділити на костюм із жакетом і спідницею, і модель з вирізом у формі серця та асиметричною застібкою – усі доступні в різних кольорах, від білого до чорного, від бежевого до багатих відтінків зеленого та червоного.

Лінійка верхнього одягу з екологічно чистих тканин може легко задовольнити потреби тих модниць, які хочуть мати моделі з ефектом хутра, що не шкодять планеті. Колірна палітра представлених пальт та утеплених жакетів також витримана у відтінках лісу: від блакитного неба до коричневого кольору дерев.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.