До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катрін Денев розробила капсульну колекцію для A.P.C.

Катрін Денев упродовж усієї легендарної кар’єри носила краще з найкращого кутюрного вбрання, тому не дивно, що засновник A.P.C. Жан Туіту покликав актрису стати запрошеним дизайнером капсульної колекції, оскільки "вона знає все про тканини і крій".

Французька актриса створила лаконічний капсульний гардероб, до якого ввійшли темно-синій костюм у стилі фільму "Денна красуня", ансамбль із жакета й спідниці кольору хакі та блузки з візерунком пейслі.

Реклама

Туіту й Денев — сусіди в Парижі, тому Туіту каже, що ідея співпраці "прийшла до нас природно". Жан розповів, що Катрін — дуже вимоглива дизайнерка. Вона завжди чітко роз’яснювала, чого саме прагнула: "З доброзичливим, але докірливим виглядом вона просто казала: „Ця куртка має поганий вигляд, пройма занадто низька, а плечі занадто великі"".

Денев також працювала над аксесуарами й створила золоті сандалі, зелені туфлі-лодочки зі штучної зміїної шкіри, дві сумки, гаманець і ароматичну свічку, яку назвали "Фаб’єн" на честь її другого імені.

Заснована в 1987 році компанія A.P.C. недавно розгорнула серію невеликих колаборацій. Денев стала сьомим запрошеним дизайнером після Goop, Braindead і стилістки Сюзан Коллер. A.P.C. заявили, що надали Денев "цілковиту свободу творчості", майстерні та стоси розмаїтих тканин, "запрошуючи її висловити своє бачення шику на межі з примхою".

Катрін запросила гуру графічного дизайну Матіаса Августіньяка з M / M Paris намалювати гравюру із зображенням її улюблених тварин, що з’являється на футболках і шовковому шарфі. Принти в горошок і пейслі для блузок і бандан розробили Ratti в Італії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.