До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катрін Деньов і Дебора Гаррі на 50-річчі фільму "Денна красуня"

У Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку відбулась вечірка, присвячена 50-річчю фільму "Денна красуня" з Катрін Деньов у головній ролі. Не менш важливу частину стрічки, ніж актори і режисер Луїс Бунюель, склали вбрання героїні Деньов – Северини, над якими працював Ів Сен-Лоран. 1967 року іспанський режисер Луїс Бунюель попросив молодого Сен-Лорана подумати над гардеробом головної героїні його екранізації роману Джозефа Кесселя Belle de Jour. В результаті образи Северини стали канонічними в кіно, їх нескінченно цитують інші дизайнери протягом багатьох десятків років, а робочі стосунки Деньов і Сен-Лорана перейшли у дружбу в реальному житті, яка тривала аж до смерті останнього 2008 року.

Кадр з фільму "Денна красуня"

На захід, присвячений ювілею фільму, крім Катрін Деньов і Ентоні Ваккарелло, серед інших зірок прийшли: Мартін Скорсезе, Сьюзан Сарандон, Дебора Гаррі, Марта Стюарт, Хлоя Севіньї і Келлі Разерфорд.

Реклама

<b>дневная красавица</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.