До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В очікуванні дива: новорічна капсульна колекція Rito

Бренд українського дизайнерського трикотажу Rito випустив до Нового року капсульну колекцію.

"Do not worry, be happy" – всім знайомі слова у Rito зробили головним слоганом 2019 року. Бренд використовував цей лозунг на своїх фірмових шарфах, сукнях і трикотажних джемперах, надавши колекції настрій гранджу і елементів спортивного шику.

Реклама

Поряд з актуальною базовою лінією одягу Rito також подбали про деталі: включили в новорічну колекцію стильні шкарпетки, які можна носити з босоніжками або використовувати для повсякденних образів.

Основою коктейльної колекції стали моделі з іскрою люрексу. Романтичні сукні з рюшами, комплекти з прямими широкими брюками, легкі трикотажні спідниці максі і міді. Всі речі представлені в найактуальніших кольорах сезону: в чорному, срібному і пудровому відтінках. У моделях коктейльної лінії дизайнери використовували гостромодні плетіння – плісе. Плануєте ви зустрічати Новий рік у вечірній сукні або в м'якому трикотажному костюмі – в будь-якому випадку з RITO ви матимете стильний вигляд.

<b>рито новоггодняя капсула</b>

Ознайомитися з усіма моделями ближче можна на сайті бренду www.rito.ua, а також в соціальних мережах: Іnstagram @rito_knits і Facebook.

Фото: Константин Гайдук

Стиль: Аліса Ніколенко

Модель: Elizabeth Pentsarska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.