До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція Christian Dior, присвячена Токіо

На честь річниці з моменту відкриття флагманського бутіка Christian Dior в Токіо бренд випускає капсульну колекцію, присвячену цьому суперечливому і цікавому місту. Її обличчям стала актриса і модель Кіко Мідзухара.

Ключовими виробами в колекції стали футболка в полоску і хустинка Mitzah з шовкового твілу – все із написом J'adior Tokyo. Також Мідзухара показує, як ретро-капелюшок з вуаллю можна легко поєднувати із практичним денімом, об'ємними трикотажними светрами, і мереживними напівпрозорими спідницями, і тим самим нагадує, що Токіо, – це місце, виткане з протиріч.

Реклама

<b>DiorTokyo</b>

Нагадаємо, що Японію і Christian Dior пов'язує давня історія: 1953 року Крістіан Діор вперше приїхав в Країну сонця, що сходить, щоб представити свою кутюрну колекцію, а 1959-го майбутня імператриця Мітіко довірила Дому створення трьох суконь для цивільної церемонії свого весілля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.