До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поклик вулиць: капсульна колекція Alec x Philipp Plein

У новому сезоні дизайнер Філіп Пляйн спільно з графіті-художником з Лос-Анджелеса Алеком Монополі випустив капсульну колекцію чоловічого і жіночого одягу.

Одні з ключових речей колекції – футболка і світшоти із зображенням Алека в бандані, що розкидає доларові купюри зі знаменитої банки супу Енді Воргола. Також тут представлені кашемірові светри, денім, шкіряні бомбери, рюкзаки та взуття, прикрашені яскравими і нестандартними принтами. Особливо ефектно доларові знаки і принти, що відсилають до вуличних графіті, виглядають на кросівках – без перебільшення головного взуття десятиліття.

Реклама

Сьогодні, коли стріт-арт все більше цінується в світі мистецтва, співпраця з графіті-художником видається більш, ніж актуальною. "Алек Монополі" – псевдонім маловідомого графіті-художника з Нью-Йорка, що працює в великих містах по всьому світу. У його арсеналі найрізноманітніші матеріали: від трафаретів та спреїв до епоксидних фарб, лаків та газет. Творчість містера Монополії вирізняється специфічним зображенням знакових персонажів поп-культури. Про Алека писали в The Wall Street Journal, Forbes Magazine, Entrepreneur Magazine, New York Post, Rolling Stone, Playboy Magazine, Billboard Magazine, Vibe, The Huffington Post та Complex Magazine. Він також потрапив до Топ-10 найпопулярніших художників за кількістю запитів в інтернеті в 2016 році.

Колекція вже доступна в Києві за адресою:

Монобутик Philipp Plein – вул. Пассаж, 15

Бутик One Group – вул. Антоновича, 34

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.