До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув Тиждень моди в Тель-Авіві

В Ізраїлі закінчилася TLV Fashion Week. За останні сім років у модній індустрії країни стався справжній бум молодих дизайнерів, випускників коледжу Shenkar і Академії мистецтв Bezalel. Перед вами найяскравіші сучасні ізраїльські дизайнери.

Lara Rosnovsky

Лара закінчила Центральний коледж Св. Мартіна в Лондоні, донедавна вона викладала дизайн в коледжі Шенкар. Роботи Лари натхненні декількома художниками, серез яких Франческо Клементе, а також мистецтвом експресіоністів 80-х років. "Змішування культури є важливою частиною моєї філософії, розповідає дизайнер, яка багато подорожує, мода це міжнародна мова, яка може спроектувати і виражати емоції, розуміємо ми це чи ні".

Реклама

<b>лара</b>

Moriel Dezaldeti

Моріель Дезальдіт випускниця відділу текстильного дизайну в Коледжі Шенкар. Через перехід між двовимірним і тривимірним, Моріель досліджує матеріали. У своїй роботі вона покладається на ручну роботу і в основному працює з ручною трикотажною машиною. Сьогодні Moriel є партнером студії 410.

Shahar Avnet

Закінчила коледж Шенкар, а її роботи об'єднують моду, малюнок, колажі та вишивку. Шахар реалізовує візуальне вираження своїх почуттів завдяки використанню різних об'єктів і образів в матеріальному світі. Вона вважає, що звичка створювати ідеальний образ себе, не відображає повністю те, ким ми є. Її роботи відображають її переконання в тому, що всі люди відчувають подібні процеси в своєму житті, і ми не повинні намагатися прикрасити або змінити їх, щоб їм відповідати.

Алона Лівне – LIVNE

З 20 років Лівне працював в європейських будинках моди, таких як Alexander McQueen і Roberto Cavalli. Його вбрання одягали Бейонсе, Леді Гага, Дженніфер Лопес, Наомі Кемпбелл. Одночасно зі створенням суконь для знаменитостей і лінії Livne, він створює весільні колекції LIVNE WHITE. Серед ритейлерів представляють його колекції з 2014 року Saks New York і Saks Beverly Hills, Марк Інгрем Ательє в Нью-Йорку, Морган Девіс Лондон, Heritique Seoul і Truly Enamored Singapore. 2017 року Лівне відкрив своє ательє і виставковий зал в нью-йоркському Сохо, щоб запустити лінію RTW.

<b>ливне</b>

Dror Kontento

Контенто – ізраїльський дизайнер весільних суконь з міста Яффо, який відкрив власний Будинок моди у віці 25 років. Він швидко опинився в заголовках модних видань після того як міністр культури і спорту Мірі Регев на Каннському кінофестивалі з'явилася в його червоній сукні. Його ж вбрання вибрала для фіналу відбіркових турів на Євробачення співачка Нета Барзілай, яка представила Ізраїль на конкурсі цього року і перемогла.

<b>дор</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.