До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пройшла презентація Anton Belinskiy в Парижі

3 березня в напівзруйнованій будівлі паризького спортивного комплексу пройшла презентація колекції українського бренду Anton Belinskiy. Уже вдруге захід проходить в рамках офіційного розкладу Паризького тижня моди. Жителі і друзі з двох міст – рідного Києва і другого будинку – Парижа, надихнули Антона на створення нової колекції. Наприклад, подруга Антона Б'янка одного разу пролила напій в сумку, повну старих чеків. Він повважав це візуально привабливим і перетворив магазинні чеки на принт, який тепер нанесений на сукні, пальта і черевики нової колекції.

Ключові одиниці колекції – куртки й брючні костюми, вільний спортивний одяг і фірмові шарфи Антона. Шарфи відсилають до традиційних українських "рушників" з написом "На удачу" українською мовою. Такі зазвичай дарують під час весіль.

Реклама

<b>belinskiy42</b>

Окрім принтів Б'янки Танчай і "рушників" важливу частину колекції складають роботи інших друзів-художників Белінського. У трикотажних виробах та футболках колекції представлені твори Макса фон Гамппенберга і Патрика Бієнерта (Берлін – Нью-Йорк), Мишки Бочкарьова, Яни Юревич і Вови Воротньова.

<b>anton42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.