До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула OSCAR FASHION EXHIBITION

4 лютого в межах Ukrainian Fashion Week відбулася OSCAR FASHION EXHIBITION, участь у якій взяли Олена Лавренюк, Сабіна Мусіна, Анастасія Масюткіна, Ірина Горова і багато інших відомих українок. Спеціально для експозиції, організованої студією чистки і редизайну одягу OSCAR Dry Clean Studio, вони надали власні сукні від українських дизайнерів, в яких з'являлися на червоних доріжках, важливих заходах, або які вибирали для особистих знакових моментів.

OSCAR FASHION EXHIBITION
Світлана Юлдашева

Sustainable fashion – головний тренд модної індустрії, який підтримують навіть члени королівських сімей, так вбирають одну і ту ж річ по кілька разів. Ідея того, що одяг не має бути одноразовим, близька і команді OSCAR Dry Clean Studio, яка робить все, щоб улюблені речі тішили якомога довше.

Реклама

Підтримали проєкт семеро героїнь. Засновниця Ukrainian Fashion Week, Ірина Данилевська вибрала для експозиції білосніжний ансамбль Bevza, що складається з сукні і кейпу, модель Тетяна Богдан представила брючну двійку смарагдового відтінку ARTEMKLIMCHUK, Tayanna надала сяйну сукню від Тані Муіньо, Ірина Горова дістала з гардероба образ ARTEMKLIMCHUK, який вперше побачив світ на червоній доріжці премії M1 Music Awards, Олена Лавренюк показала сукню Айни Гассе, створену для церемонії "Золота Дзиґа", Сабіна Мусіна поділилася костюмом TAGO, а блогерка Анастасія Масюткіна продемонструвала образ ARTEMKLIMCHUK, в якому вирушила на перше побачення з майбутнім чоловіком.

<b>Oscar_Dresses_DryClean</b>

"У кожної речі є своя історія, і чим більше пам'ятних моментів з нею пов'язано, тим більше нам хочеться її зберегти", – розповідає Світлана Юлдашева, керівний партнер студії чистки OSCAR Dry Clean Studio, яка вже багато років допомагає кожному з нас продовжити життя улюбленої речі.

Ірина Горова і Світлана Юлдашева
Tayanna і Світлана Юлдашева

Згідна з нею й Ірина Данилевська, що закликає всіх не боятися і не соромитися одягати улюблені сукні знову і знову. "Планета подякує вам", – підсумувала вона.

<b>OscarGuests_DryClean</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.