До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув показ Dolce&Gabbana в Мехіко

Dolce&Gabbana продовжують подорожувати по світу. Не встигли шанувальники італійського бренду насолодитися їх колекцією, показаною у Нью-Йорку, як Доменіко Дольче і Стефано Габбана представили їм нову роботу – вже в Мехіко. Відбулося шоу в Музеї сучасного мистецтва Соумая.

Софі Лорен приїхала разом з Доменіко Дольче і Стефано Габбана в Мехіко

Нова колекція стала присвятою мексиканській культурі. На сукнях моделей можна було розглянути зображення Діви Марії Гваделупської – найбільш шанованії святої в Латинській Америці, білосніжні образи апелювали до національних гвадалахарських костюмів, а декор у вигляді черепів нагадував про важливе для всіх мексиканців свято – День мертвих. Всі ці елементи Дольче і Габбана склали докупи і вписали у власний впізнаваний стиль – жіночний і життєрадісний.

Реклама

Не минув цей вечір і без згадки про Фріду Кало. Її барвистий образ раз у раз з'являвся на подіумі. Особливий вплив художниці прочитувався у зачісках, які часто були прикрашені квітами.

<b>Dolce&GabbanaMexico</b>

Сам Доменіко Дольче за лаштунками шоу сказав: "Ми тут гості і нам важливо виявити повагу до культури країни, яка нас приймає. Можливо, обрані нами символи занадто очевидні, але це те, що ми щиро любимо та цінуємо".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.