До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув новий сезон у Ruslan Baginskiy в Парижі

Український бренд Ruslan Baginskiy продовжує завойовувати міжнародну аудиторію і нарощувати кількість зіркових клієнтів. Кінець січня його команда провела в Парижі, де 4 рази на рік організовує шоурум, який цього разу відвідали такі відомі в світі моди дівчата: Коко Роша, Саша Лусс, Женя Катава, Амі та Ая Амії, Елізабер Сальцман, Аллегра Беніні, Джулія Богарт, Лілі Темплтон та інші.

Джулія Богарт і Руслан Багінський

Коли бренд тільки почав свою глобальну експансію, а в його кашкетах з вишитими літерами "RB" з'явилися Белла Хадід, Розі Гантінгтон-Вайтлі та Ірина Шейк, багато критиків пророкували, що ця моментальна популярність швидко зійде нанівець, коли всім набридне цей кашкет. Проте Ruslan Baginskiy довели зворотнє: бренд з монопродуктом може бути успішним протягом декількох сезонів поспіль. Після тих самих кашкетів марка випустила колекцію різноманітних панам, а цієї зими представила новий хіт – капелюхи з ланцюжками і "пірсингом". Ми подивилися на зіркових прихильниць Ruslan Baginskiy, які гідно оцінили цю та багато інших новинок.

Реклама

<b>RB_Showroom_Paris</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.