До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Juicy Couture і Kappa представили спільну колекцію

Американська компанія Juicy Couture спільно з італійським брендом спортивного одягу Kappa оголосили про свою співпрацю, у межах якої вони випустять двокапсульну колекцію.

София Ричи в кампании Juicy Couture х Kappa

Капсульні колекції Juicy Couture х Kappa складаються з таких предметів, як обтислі спортивні костюми, топи, поясні сумки й шльопанці. Всі речі виготовлені в пастельній палітрі відтінків м’яти й рум’ян, а також у нейтральному варіанті димчасто-чорного відтінку.

Реклама

Перша капсула виготовлена із шовкового атласу, а друга — з велюру й буде представлена ​​пізніше цієї осені. На кожній моделі будуть фірмові логотипи брендів: Kappa Omini, що зображує чоловіка й жінку, які сидять спиною до спини, і переплетені букви Juicy Couture в давньоанглійському стилі.

"Спортивний костюм Kappa був миттєво впізнаваним символом останні 50 років завдяки спонсорській підтримці таких відомих футбольних команд, як "Барселона", і американським спортивним командам, — сказав Лоренцо Богліоне, віцепрезидент з продажу Kappa. — Колаборація з Juicy Couture і створення класичного жіночого велюрового спортивного костюма здавалися інтуїтивно зрозумілими. Ми вважали природним злиття наших прекрасних брендових кодів; унаслідок вийшло щось комфортне й гламурне".

Підтримати колекцію також покликана кампанія з участю Софії Річі, 22-річної актриси й моделі, дочки Лайонела Річі. Стилісткою на зніманні була Мімі Каттрелл, а фотографувала Ембер Асалі в замку в передгір’ях Лос-Анджелеса.

Juicy Couture х Kappa

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.