До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасні джетсеттери: нова рекламна кампанія MICHAEL Michael Kors

У новій рекламній кампанії MICHAEL Michael Kors вирішили відобразити сучасний підхід до звичного розуміння концепції jet set. Фотографи Інез ван Ламсвеерде і Вінуд Матадін ловлять в кадрі популярну модель Бінкс Волтон: героїня подорожує в своєму приватному літаку і сповна насолоджується життям.

Рекламна кампанія MICHAEL Michael Kors осень 2018

"Для мене головним завданням було передати енергію, легкість і невимушеність у всіх своїх проявах, яка так властива поколінню jet set glamour. Одяг та аксесуари втілюють задоволення від відчуття персонального стилю для жінок, які люблять одягатися", – коментує Майкл Корс.

Реклама

Нова колекція присвячена класиці в новій інтерпретації: oversize-светри, шуби з штучного хутра, романтичні сукні. Присутня велика кількість несподіваних, яскравих принтів: квіткові візерунки, леопард і в смужка, тартан, принт з зеброю, буяння фарб – всі вони підсилюють еклектичну чутливість, яка характеризує колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.