До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ITISI & Alina Dolinina: новий кампейн мультибрендового бутику прикрас

Мультибрендоий бутик прикрас ITISI, який є ексклюзивним представником ювелірного бренду Carrera y Carrera в України, представив новий кампейн, що є одою особливим моментам в житті жінки. Головною героїнею кампейну стала Аліна Долініна, засновниця українського бренду валіз Have-a-Rest.

Реклама

"Натхнені ерою стрімкого розвитку всіх сфер життя, від лаконічної та строгої науки до такої творчої та часом легковажної моди, ми заграємо з образом жінки — розкішної, тендітної, вишуканої та вільної. Вона з легкістю підтримує дух бунтарства, розважливо використовує свою харизму як яскравий акцент повсякденного життя, залишаючись при цьому еталоном ідеологічної свободи", — йдеться про нову колаборацію в пресрелізі .

Образи обіграно виразними прикрасами іспанського бренду Carrera y Carrera, що нагадують про вільний та сміливий дух жінки в постійно мінливому суспільстві. Гра світла й тіні підкреслюють глибину особистості кожної жінки, багатовимірність її характеру. Більше фото нового кампейну дивіться в нашій галереї.

<b>ITISI & Alina Dolinina: новий кампейн мультибрендового бутику прикрас</b>

Команда

Фотограф: Михайло Федорак

Відеограф: Слава Давидов

Модель: Аліна Долініна

Стиліст: Ілля Гоменюк

Ювелірна стилістка: Марія Воронкевич

Makeup-майстриня: Світлана Канарська

Hair-стиліст: Данило Ружніцький

Світло: Денис Беліков

Монтаж: Євгенія Гюржи

Продюсування: Анна Терентюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.