До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На контрасті: The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

Український дизайнер Катя Сільченко представила лукбук нової колекції The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019. Лейтмотивом колекції послугувало життя жінок в післявоєнний період: їх дух, сила і завзятість, що, одночасно, сусідять з ніжністю, теплом і турботою.

The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

Так, нова весняно-літня колекція представляє гру контрастів: ніжні напівпрозорі тканини, повітряні волани і пудрові відтінки – подружилися з грубими фактурами і строгими елементами у вигляді жакетів з великими накладними кишенями, поясів і тренчів. Головними героями історії про сильних жінок стали спідниці довжини міді та міні, сарафани і блузи, що з легкістю демонструють симбіоз практичності і жіночності. Катя Сільченко у своїй новій колекції переосмислила похмуру робочу уніформу, якій подарувала нове життя за допомогою фірмового крою своїх виробів, ніжних літніх відтінків і легких текстур, що підкреслюють витонченість і крихкість жіночої фігури.

Реклама
The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019
The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019
The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2019

Матеріали також контрастують, тим самим, вторять головній ідеї колекції: ніжність шовку і органзи сусідить з грубістю бавовни, жакарда і плащової тканини. Кольорова гама колекції зосереджена навколо ніжних відтінків. У центрі уваги – небесно-блакитний, рожевий, ніжно-зелений і бежевий.

<b>1THE COAT BY KATYA SILCHENKO</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.