До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

IENKI IENKI запускає ексклюзивну колекцію на NET-A-PORTER

IENKI IENKI продовжує розширювати асортимент верхнього одягу і запускає першу лінію гірськолижного одягу ексклюзивно на NET-A-PORTER.

"Створення гірськолижного одягу сильно відрізняється від створення верхнього одягу. Це дуже спеціалізована ніша, де кожен сантиметр вироба дуже важливий. Для багатьох виробників верхнього одягу гірськолижна історія є наступним кроком, тому для мене це був виклик, і я дуже хотів зробити цю колекцію. Гадаю, логічним розвитком для бренду є потрапити в іншу лігу, де йдеться не лише про моду, а й про науку і технології", – розповідає засновник IENKI IENKI, Діма Євенко.

Реклама

Захоплена функціональністю, інноваціями і технологіями, команда IENKI IENKI досліджувала прогресивні технології для створення гірськолижного одягу. Так, новий продукт лейблу відповідає всім вимогам до спортивного одягу для гірських видів спорту, але відрізняється від наявного на ринку.

До першої гірськолижної колекції IENKI IENKI увійшли лижні куртки та штани, для виробництва яких використовували: утеплювач PrimaLoft, розроблений в 80-х на замовлення армії США як альтернативи гусячого пуху, тканини Schoeller з WB-формулою, яка захищає від вітру і дощу, але разом з тим виводить пару назовні, текстильні застібки VELCRO з мінімальним числом спрацьовувань у 10 000 разів і кастомізовану водонепроникну фурнітуру Riri.

Додатково на всіх лижних куртках і штанях IENKI IENKI встановили датчики RECCO – рятувальну систему електронного пошуку людей, яка допомагає встановити місце перебування людини, що потрапила в непередбачену або небезпечну ситуацію в горах. Технології, використані в лижній лінії IENKI IENKI, застосують і для основної колекції бренду наступного сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.