До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot відкривають нові бутики й представляють лімітовані моделі годинників

Від Іспанії до Туреччини, від Греції до Франції та Італії: Hublot відкривають серію нових бутиків, що пропонують обмежені випуски годинникових моделей.

Італія, Форте-дей-Мармі

Увічнений у фільмі Карло Ванзіни "Аромат моря", тосканський морський курорт Форте-дей-Мармі цього літа стане домом для нового бутика Hublot. Відкриття відзначать випуском годинників, спеціально розроблених для цього випадку — Classic Fusion Chronograph Boutique Forte dei Marmi. Модель діаметром 45 мм, випущена обмеженим тиражем у 35 екземплярів, вирізняється бежевим корпусом, циферблатом і каучуковим ремінцем.

Реклама
Італія, Капрі

Перлина Тірренського моря, острів Капрі славиться своїми приголомшливими краєвидами, палацами, безліччю яхт і престижною вулицею Вітторіо Емануеле, де розміщується бутик Hublot. Тут клієнти зможуть придбати Classic Fusion Chronograph Boutique Capri — модель обмеженої серії з 30 екземплярів. Титановий корпус годинника прикрашений керамічним безелем, лазуровий колір якого перегукується з кольором неба над Неаполітанською затокою.

Греція, Міконос

Піщані пляжі, нічні клуби — усе це Міконос. Hublot представляють свою десяту модель, присвячену знаменитому острову Кіклади. У цій версії 2021 року, створеній на основі легендарного хронографа Classic Fusion, темно-синій поєднується з теплом рожевого золота, нагадуючи про захід сонця, яким щодня насолоджуються міконці.

Турція, Бодрум

Hublot відкривають новий бутик у Бодрумі. Збудований з каменів Мавзолею в Галікарнасі, одному із семи чудес стародавнього світу, місто виходить до Егейського моря, яскраві кольори якого слугували натхненням для створення нової обмеженої серії годинників Hublot, що складається з 25 екземплярів. Циферблат і ремінець виготовлені в синьому кольорі, який гарно доповнюється білим хронографом.

Іспанія, Ібіца

Острів вечірок тепер може похвалитися новим бутиком Hublot з власним, спеціально розробленим годинником — Classic Fusion Chronograph Boutique Ibiza. Всередині синього керамічного корпусу міститься механізм з автонакрутом, який відбиває ритм ночі Ібіци із частотою 4 Гц або 28 800 напівколивань на годину, а на циферблаті зображений символ "Квіткова сила" — емблема острова.

Франція, Сен-Тропе й Монако

Блакитного відтінку, як хвилі, фасади будинків, дерев’яні стіни, подібні до човнових палуб, мотузкові ручки й джутові килимки: південні бутики Hublot створюють приморську атмосферу, що навіює бажання зануритися у відпочинок після особливо похмурої весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.