До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot Loves Summer: три нові ексклюзивні моделі, присвячені Ібіці, Капрі та Сен-Тропе

Цього літа годинниковий бренд Hublot представляє три нові моделі під гаслом Hublot Loves Summer, натхнені улюбленими пляжами Ібіци, Капрі та Сен-Тропе.

Big Bang Unico St-Tropez Boutique

Синій колір – це втілення непідвладної часу вишуканості й абсолютної універсальності. Це класика та головний колір літнього сезону. Всі три обмежені серії виготовлені з кераміки й натхнені трьома легендарними курортами. Разом з цим Hublot представляють три нові бутики, до яких першими надійдуть обмежені серії Hublot Loves Summer.

Реклама
Big Bang Unico St-Tropez Boutique

Синьо-бірюзові води пляжів Таїті та Пампелон знайшли своє віддзеркалення в обмеженій серії з 30 екземплярів. Силует знаменитої дзвіниці кольору вохри зображений на сапфіровому склі задньої кришки годинника Big Bang Unico St-Tropez Boutique. Калібр HUB 1280 вирізняється витонченішим дизайном, модернізованою конструкцією, простішим складанням та функціональністю. Керамічний безель, ремінець з каучуку, індекси, цифри та стрілки пофарбовані в синьо-бірюзовий колір, що контрастує з чорним керамічним корпусом.

Big Bang Unico St-Tropez Boutique
Big Bang Unico St-Tropez Boutique
Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique

Hublot оспівує богемний святковий дух Ібіци в обмеженій серії годинників з 50 екземплярів, які можна буде придбати в сезонному бутику, відкритому впродовж усього літа. Синій хронограф Classic Fusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique виготовлений з улюбленого матеріалу компанії – кольорової кераміки. Синій ремінець зі шкіри алігатора з білою прошивкою та смугою створює такий самий яскравий контраст, як і заводна головка, кнопки та H-подібні гвинти з титану. На сапфіровому склі задньої кришки годинника нанесено напис "H ♥ Ibiza".

Classic Fusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique
Classic Fusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique
Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique

Чарівність бірюзових вод острова Капрі та їхній контраст з його темно-сірими стінами слугували джерелом натхнення для створення обмеженої серії годинників з 50 екземплярів. Модель Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique, що створена з чорної та бірюзової кераміки, стане надійним супутником у будь-який час. Годинник доповнений ремінцем з бірюзово-синього каучуку з підкладкою. Цілком водонепроникна, ця модель дасть змогу поринути у воду на глибину до 50 метрів.

Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique
Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.