До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M і модель Гелена Крістенсен випустили спільну колекцію

Компанія H&M оголосила про співпрацю з фотографом, креативною директоркою і супермоделлю Геленою Крістенсен. Невелика, але продумана капсульна колекція побудована навколо фотографій квітів, зроблених Геленою. Світлини розмістили на футболках, толстовках і худі. Гелена Крістенсен також виступила фотографом кампейну.

Гелена Крістенсен – одна з найбільш прославлених супермоделей 1990-х років. Тепер вона також відома як fashion- і art-фотографка, а її роботи представлені в багатьох журналах з мистецтва і дизайну, а також виставлені в галереях по всьому світу.

Реклама

"Ми раді співпраці з Геленою. Від її роботи за камерою і перед камерою до журнальних обкладинок і благодійності, вона – справжня ікона. І її красиві фотографії мають приголомшливий вигляд на тлі лаконічного дизайну в стилі 1990-х років", – каже Марія Остблом, керівниця відділу дизайну жіночого одягу в H&M.

"Це був дуже крутий досвід співпраці з H&M, бо я не лише змогла побачити, як мої фотографії з'являються на одязі, а й подивитися на них через об'єктив під час зйомки кампейну. Я хотіла відобразити покоління завтрашнього дня, заохотити цих людей бути собою і дати змогу їхнім особистостям сяяти", – каже Крістенсен.

Колекція Helena Christensen x H&M буде доступною в магазинах по всьому світу, в Україні теж, – з 30 січня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.