До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чуття і чутливість: GUDU весна-літо 2020

Грузинський дизайнер Лаша Мдінарадзе, засновник бренду Gudu, який живе і працює в Києві, представив нову колекцію сезону весна-літо 2020 в межах Ukrainian Fashion Week.

GUDU весна-літо 2020
GUDU весна-літо 2020

Як і раніше, колекція Мдінарадзе вирізняється еклектичністю і різноплановістю. Дизайнер поєднує непоєднуване, експериментує з фактурами, нашаровує їх одна на одну, але при цьому завжди знаходить місце для чуттєвості і сексуальності.

Реклама
GUDU весна-літо 2020

Варто зазначити, що багато українських дизайнерів пішли буржуазним шляхом у новому сезоні. Але це і не дивно, якщо зважати на тенденції, що запанували в індустрії. У своїй колекції Мдінарадзе застосував чимало стилістичних прийомів: гофре і плісе, довгі спідниці і широкі штани, пальта складного крою.

GUDU весна-літо 2020

У своїх колекціях дизайнер віддає перевагу складним конструкціям, поєднує воєдино жіночий і чоловічий характери. У грі з безформними oversize-силуетами він створює практичні повсякденні речі, яким надає жіночності. Кожна річ бренду – арт-об'єкт, що не потребує додаткових аксесуарів.

GUDU весна-літо 2020
GUDU весна-літо 2020

Особливість показів Gudu – закриті обличчя моделей. Лаша хоче, аби глядачі не відволікалися на обличчя, а зосередили увагу на вбраннях. Такий трюк працює: завдяки йому вдається розглянути кожну річ у найдрібніших деталях. Оцінити, скільки сотень леліток знадобилося, щоб розшити сукню, задуматися, якою технікою скористалися, щоб видути химерні горбки на спідницях, помізкувати над ідеєю деконструкції тих чи інших речей.

Фото: Юрій Яцкулич

Переглянути всю колекцію GUDU весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.