До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci об’єдналися з найпопулярнішою тенісною грою у світі

Модний дім Gucci розширює свої можливості. Тепер вони співпрацюватимуть з найпопулярнішою мобільною тенісною грою в усьому світі. Симулятор великого тенісу Tennis Clash, який створила студія ігор Wildlife, найнаближеніший до версії реального турніру. Завдяки цій співпраці з 18 червня гравці побачать ексклюзивне вбрання Gucci й зможуть взяти участь у спеціальному турнірі.

Мобільна гра Tennis Clash

У межах сучасного руху шанувальники Tennis Clash зможуть придбати для себе вбрання, яке зображуватиметься в них на екранах у грі. У такий спосіб ця колаборація об’єднає віртуальний і реальний світи. Студія Wildlife створить вбрання для двох персонажів на основі дизайну Gucci: два образи для "Діани" і два для "Іони", яке гравці зможуть використовувати для віртуальних змагань. До ексклюзивного гардероба Gucci увійдуть: взуття, шкарпетки, головні убори й одяг. У грі користувачі матимуть змогу перейти на офіційний сайт Gucci, а відтак знайти та придбати вподобаний одяг.

Реклама
Мобільна гра Tennis Clash

Також користувачі зможуть грати в новому турнірі під назвою Gucci Open. Особливість турнірів у тому, що це обмежений за часом ігровий режим, де можна змагатися з іншими гравцями, щоб набрати найбільшу кількість очок у серії матчів. Вишенькою на торті стане можливість використовувати на турнірах ракетку Gucci.

Мобільна гра Tennis Clash
Мобільна гра Tennis Clash


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.