До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci знову став найпопулярнішим брендом у світі

В останньому звіті Lyst Gucci названо найпопулярнішим брендом у світі, він посунув з місця Nike — компанію, яка очолювала список у другому кварталі 2020 року. Тоді як Gucci піднімається з третього на перше місце, Nike упав з першого місця на третє. Off-White ™, який очолював Lyst Index три квартали поспіль, як і раніше, посідає друге місце. Gucci посів перше місце вперше з другого кварталу 2019 року, коли він замінив Off-White ™ на піку.

A$AP Rocky, Іггі Поп і Tyler, The Creator в рекламній кампанії Gucci

До першої десятки також входять великі люксові бренди. Prada посідає четверте місце, а Balenciaga — на п'ятому. Єдине ім'я, яке випало з топ-10 з другого кварталу, — це Burberry, який опинився на 12-му місці, поступившись місцем Valentino.

Реклама

Lyst Index складається платформою пошуку модного одягу Lyst, яка відстежує поведінку понад дев'яти мільйонів покупців на місяць. Дані збираються на основі даних пошуку Google, продажів ритейлерів і взаємодії в соціальних мережах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.