До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гострі форми: нова колекція Fabiana Filippi весна-літо 2023

Нова весняно-літня колекція Fabiana Filippi черпає натхнення з геометрії та її найчистішої форми — трикутника. Геометрія трансформує жіночий силует та породжує нову віртуозність, у якій структурні елементи повторюються для додання текстури та об’єму.

Fabiana Filippi

Як і завжди у Fabiana Filippi, нова колекція вирізняється універсальністю та невимушеною привабливістю, що знаходить своє вираження в м’яких, звивистих лініях. Завдяки вмілому використанню кольорових тканин і коштовних деталей, які прикрашають одяг, у лінійці домінують яскравість і свіжість. Кути та лінії збігаються на двосторонніх тканинах і створюють динамічний ефект.

Реклама
Fabiana Filippi
Fabiana Filippi

Іконічні для бренду трикотаж і джерсі знайшли своє місце в жакетах з м’якої органічної натуральної пряжі. Шорти-бермуди, що вже потрапили до переліку must-have майбутнього сезону, інтерпретуються з найрізноманітнішої пряжі та перетворюються в основний предмет гардероба. Окрім цього, у лінійці можна віднайти трендовий денім, а саме – мініспідниці, жакети й сукні. Універсальність останніх Fabiana Filippi пропонують підкреслювати за допомогою аксесуарів, у яких знову переважає трикутник: на підборах і дорогоцінних деталях босоніжок, у сучасних вирізах легких кросівок, а також у сумках в об’ємі міні та максі.

Fabiana Filippi
Fabiana Filippi

Палітра нової колекції збагачена яскравими тонами, що імітують природу: подібно до того, як біле світло, потрапляючи на призму, створює яскраві кольори, так само характерний білий колір Fabiana Filippi розбивається на особисту веселку. Головними барвами стали фуксія, відтінки мімози, водоростей, неба й ірису, що вперше ввійшли до колекції. Саме вони можуть надати образу сучасного й ефектного вигляду.

Fabiana Filippi
Fabiana Filippi

Усі актуальні колекції завжди представлені в столичному бутику Fabiana Filippi на третьому поверсі ТЦ "Мандарин Плаза". Телефон: +380674869535.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.