До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Грецька міфологія: Givenchy Pre-Fall 2019

Клер Вейт Келлер представила нову колекцію Givenchy Pre-Fall 2019, лейтмотивом якої став міф про Ікара. Уособлення богів, мінотаврів, неба і моря з'явилися в новій колекції французького Будинку, вторячи настрою дизайнера. "Міфологія завжди захоплює уяву людей. У ній присутній казковий елемент, який одночасно оснований на чомусь незмінному і вічному", – прокоментувала свою колекцію Клер Вейт Келлер.

Givenchy Pre-Fall 2019

Частина зображень з нового лукбука знята на тлі Maison La Roche, однієї із стародавніх пам'яток Парижа, спроектованої Ле Корбюзьє і П'єром Жаннером в 1923-1925 роках. Вся жіноча лінія побудована навколо двох ключових силуетів: довгих і вузьких вбрань з чіткою лінією плечей і комплектів з короткими куртками-болеро в парі з монохромними вечірніми сукнями. У колекції також присутні oversized-шуби з штучного хутра, пальта-кокони і шкіряні тренчі, що відсилають до 80-х років. Серед класичних відтінків білого, сірого, бежевого, коричневого, чорного і синього з'явилися сплески сонячного жовтого і вогняного червоного.

Реклама
Givenchy Pre-Fall 2019
Givenchy Pre-Fall 2019
Givenchy Pre-Fall 2019

Чоловіча колекція запам'яталася малюнками і великою кількістю ручної вишивки. За словами Вейт, натхненням для неї послугувало власне дослідження міфології Пікассо. Так, в новій лінії з'явилися брюки і бомбери, щедро прикрашені ручною вишивкою, сорочки, лаконічні брючні костюми і пальта.

Givenchy Pre-Fall 2019
Givenchy Pre-Fall 2019
Givenchy Pre-Fall 2019

Всю колекцію можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.