До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Етичні норми: Burberry відмовляються від натурального хутра

Скандал, який розгорівся після того, як Burberry випустили звіт, в якому зафіксували, що знищували непродані колекції, наробив стільки шуму, що компанія вирішила відмовитися від такої форми ведення бізнесу. Також напередодні прем'єрного показу Ріккардо Тіші для Burberry, який відбудеться в Лондоні 17 вересня 2018 року, в бренді оголосили і про іншу соціально відповідальну ініціативу. У колекціях британського Будинку більше не використовуватимуть натуральне хутро та шерсть ангори.

Burberry весна-літо 2018

"Сучасна розкіш – це соціальна та екологічна відповідальність. Ця ідея є головною для нас і це ключ до нашого довгострокового успіху", – зазначив генеральний директор Burberry, Марко Гоббетті. Про подібну практику раніше заявляли й інші модні будинки, такі як Ralph Lauren, Anthropologie, Asos, Calvin Klein, Jimmy Choo, Michael Kors і Gap. "Я не хочу вбивати тварин, щоб робити моду. Це неправильно", – заявила тоді Донателла Версаче і також відмовилася від хутра в своїх колекціях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.