До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Єлизавета II відкриває сади Віндзорського замку вперше за 40 років

Королева Єлизавета II відкриває Історичний сад у Віндзорському замку вперше за 40 років. Починаючи з 8 серпня, всі охочі зможуть відвідати Східну терасу, яку створив Георг IV у 1820 роках. Про це повідомила пресслужба королівської сім’ї на сторінці в Instagram. Упродовж двох місяців відвідувачі зможуть прогулятися в легендарному саду у вихідні дні, а також у серпні щочетверга й щоп’ятниці батьки з дітьми зможуть проводити сімейні свята біля знакової Круглої вежі.

У XIX столітті принц Альберт, чоловік королеви Вікторії, виявив особливий інтерес до схеми озеленення саду, а на початку XX століття король Едуард VII та королева Олександра щоліта влаштовували там великі вечірки. У 1971 році герцог Единбурзький заново спроєктував сад і прикрасив його за допомогою бронзового фонтана у вигляді лотоса, дизайн якого він розробив сам. Упродовж багатьох років королівська сім’я використовувала Східний сад як тло для офіційних портретів, серед яких відома світлина королеви Єлизавети II й принца Філіпа 1997 року, автором якої є Лорд Лічфілд, а також портрет Її Величності з нагоди 90-річчя у 2016 році, який зробила Енні Лейбовіц.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.