До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елі Сааб створив дві весільні сукні для власної невістки

Минулих вихідних у Лівані відбулося весілля сина Елі Сааба, якого звуть Елі Сааб-молодший. Не дивно, що створення весільної сукні його обраниця Крістіна Мурад змогла довірити лише одній людині – власному свекру. Він її очікувань не підвів і придумав одразу два казкові образи.

Весілля Елі Сааба-молодшого і Крістіни Мурад

Перший образ нареченої, в якому вона з'явилася на релігійній церемонії, виконаний за всіма канонами весільної моди: класична сукня без рукавів піняво-білого відтінку була доповнена 4-метровим шлейфом, розшита мерехтливими нитками кольору шампанського і декорована 500 000 блискіток. Над нею працювала команда з 34 осіб. Загальний час роботи над вбранням не розголошують, відомо лише те, що на вишивку знадобилося 450 годин ручної роботи. Завершувала образ весільна фата і головний убір, розшитий шовковою ниткою і вже 50 000 блискіток.

Реклама
Крістіна Мурад у сукні Elie Saab
Крістіна Мурад у сукні Elie Saab

Для святкової вечері Елі Сааб створив невістці не менш ефектний образ – корсетну сукню у формі серця, розшиту 650 000 золотих блискіток і 150 000 стразів Swarovski. Завершувала це вбрання фата, декорована ще 100 000 блискіток. Вражає.

Весілля Елі Сааба-молодшого і Крістіни Мурад
Весілля Елі Сааба-молодшого і Крістіни Мурад

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.