До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Творчість в обмеженнях: екологічна лімітована колекція Zalando x KSENIASCHNAIDER

Одна з провідних європейських модних онлайн-платформ Zalando та український бренд KSENIASCHNAIDER розробили разом екологічну лімітовану колекцію. Капсульна лінія символізує творчість в обмеженнях. Процес створення зіткнувся з новою реальністю, адже знімання проходили в Києві під сиренами повітряної тривоги, повсякчасним страхом команди за своє життя та тимчасовими вимкненнями електроенергії.

Реклама

Лімітована колекція складається з п’яти джинсових речей із використанням чорного та індиго деніму та пропонує свіжі відтінки та форми, а деякі елементи дизайну перенесені з основної колекції KSENIASCHNAIDER. В лінійці зʼявився оновлений перероблений денім: топи-корсети, розслаблені шорти-боксери та класичні джинси Demi-Denims зазнали клаптикової трансформації. Також до колекції увійшов знаковий денім з бахромою у синьому та чорному відтінках. Нова колекція доступна виключно онлайн на 25 ринках Zalando.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.