До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Єднання з природою: нова літня колекція українського бренду Kohai

Український бренд Kohai представив нову літню колекцію, головна тема якої — час, проведений наодинці з собою в оточенні унікальної природи. Мальовничі барви навкілля надихнули бренд на вибір колірної гами: ніжно-лимонний, цеглястий, молочний і бежевий органічно сплітаються з класичними чорним і білим.

До нової колекції бренду ввійшли трикотажні топи й кардигани, розслаблені й класичні костюми, сукні, спідниці та шорти. Усі позиції виготовлені з переважно натуральних тканин: льону, бавовни, віскози й тенселу, що не обмежують рухів і не викликають дискомфорту в спекотну погоду.

Реклама

Якісні матеріали супроводжує мінімалістичний крій, що дає змогу грати з аксесуарами й прикрасами, змінюючи настрій образу. "Люди, тварини, дерева, квіти, трава — ми всі є частиною єдиного механізму під назвою природа. Ми живі тоді, коли ми — одне ціле. І саме влітку, коли природа максимально оживає, ми можемо відчути це вповні", — коментує концепцію колекції засновниця бренду Ольга Федорущенко.

Літня колекція Kohai, натхнена спокоєм природи, поєднує в собі трендові новинки й завжди актуальну базу, що вміло підкреслює силу й жіночність, наснажує на нові стилістичні відкриття.

Над зніманням працювали:

Фото: Олена Котик

Стиль: Олена Атаманенко

MUAH: Backstage

Відео: Ірина Мироняк

Фото: Olenka Kotyk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.