До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуалізм у колекції Chakshyn осінь-зима 2018

Досліджуючи ідею подвійності, бренд Chakshyn будує колекцію навколо суперечностей: чоловічого і жіночого, ніжного і грубого, надмірно театрального і утилітарного. Так, закриті, на перший погляд, складні сукні прикрашають шліцами, перенесеними з чоловічих жилетів, строгі маскулінні жакети доповнюють асиметричними сережками і брошками з необроблених річкових перлів, а куртки, що відсилають до спецодягу, стягують тонкими поясами. Також в колекції з'явилися характерні для бренду жакети і тренчі з хаотично розташованими гудзиками, деконструйовані сорочки з 5 рукавами і повсякденні сукні, виконані з особливим артистичним почерком.

Chakshyn осінь-зима 2018

Нова осінньо-зимова колекція бренду натхненна музейної атмосферою – дизайнери зібрали твори мистецтва з різних часів та культур та змішали один з одним. Так, у колекції з'явилися референси до робіт скульптора Костянтина Бранкузі, формального костюма 18 століття та китайських фарфорових ваз. Під натхненням від робіт абстрактних скульпторів, дизайнери продовжують експерименти зі спотворенням звичних ліній крою та силуетів, тонкою грою з контрастами та утилітарністю, відображеною в естетиці робочої уніформи.

Реклама

<b>чашкин</b>

Фото: Андрій Грей

Макіяж і зачіски: Terezka Fras

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.