До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ласкаво просимо до Dior: як минув різдвяний бранч Дому

Напередодні Різдва Dior зібрав друзів Дому в київському ресторані Citronelle.

"Ласкаво просимо у світ Dior" — такою фразою вітають усіх гостей, які переступають поріг бутиків Дому, в усьому світі. Світ Dior — справді особливий. Він сповнений власних секретних кодів, символів, знаків і таємних ключів. Один з них — колір. Золотий, наприклад, з року в рік прикрашає різдвяні колекції макіяжу Dior і тонкі витончені шийки флаконів J'Adore, а також паковання помад, лімітованих тіней, поверхні б’юті-засобів. Докладніше про різдвяну колекцію макіяжу Dior ми писали тут. Адвент-календар можна переглянути тут.

Реклама

Спеціально для адвент-календаря Dior художниця-ілюстраторка Еліс Ширлі створила принти із синіх нічних кольорів і золотих бруньок, серед яких літають казкові бджоли й метелики. Синій був одним з улюблених кольорів Крістіана Діора, — кутюр’є шанував його так само, як інші базові кольори, чорний, білий і сірий. У своїй книзі The Little Dictionary of Fashion він писав:"З усіх відтінків лише синій колір може конкурувати з чорним", — розповідає бренд-менеджер Dior Євген Пономаренко.

Євген Пономаренко

Казкові принти перекочували на святкові паковання, коробочки й пакети Дому.

Гості бранчу, серед яких були Маша Єфросиніна, Катерина Осадча, Джамала, Маша Дідковська і Валерія Гузема, могли створити різдвяні вінки під орудою професійних флористів, а також кастомізувати флакони J'Adore, нанісши на них власні ініціали.

Як минуло свято, дивіться в галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.