До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайнер Рональд Ван дер Кемп провів шоу кутюрної колекції суконь і масок

Тиждень високої моди в Парижі, який мав відбутися в липні 2020 року, скасовано. Проте модні бренди придумують нові рішення в кризовій ситуації й знаходять небанальні способи показати нову колекцію. 28 квітня нідерландський дизайнер Рональд Ван дер Кемп провів показ кутюрної колекції суконь і масок в Амстердамі без відвідувачів. Шоу RVDK пройшло в Hotel De L'Europe, а натхненням для нього стала ідея капітуляції.

Шоу Ronald van der Kemp

Моделі в масках взяли в руки білі прапори й визирнули з окремих вікон готелю на знак початку нового витка історії, спровокованого пандемією COVID-19. "У мить, коли все це закінчиться, ми побачимо, як люди намагаються повернутися до того, що було раніше, але я відчуваю, що ми маємо перейти до „нового" нормального стану, набагато стійкішого. Якщо ми зможемо зробити крок назад і здатися цьому вірусу, із цього може вийти щось позитивне", — сказав Ван дер Кемп.

Реклама
Скетч Ronald van der Kemp

Показ пройшов в умовах дотримання всіх запобіжних заходів. Для кожної з моделей надали окремий номер у готелі, а замість стилістів і візажистів — набори для макіяжу та індивідуальних зачісок. Крім того, дизайнер залишив для дівчат інструкції як вдягати сукні й маски.

Скетч Ronald van der Kemp

Метою цього шоу було розповісти суспільству про майбутню виставку та благодійний аукціон, на якому дизайнер продасть всі речі з колекції. Вторговані кошти буде спрямовано в організацію Refugee Company, яка відкриває завод з виробництва хірургічних масок у Нідерландах. Також Ван дер Кемп як відомий прихильник сталого розвитку своєю новою колекцією підтримав тренд на створення речей з перероблених тканин і матеріалів.

<b>Ronald van der Kemp</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.