До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діалог протилежностей: рекламна кампанія Prada Resort 2019

Італійський бренд Prada представив нову рекламну кампанію Resort 2019, автором якої став фотограф Віллі Вандерперре. В межах проекту "365", який стирає загальноприйняті межі модної реклами і диктує свої правила, Віллі передбачає майбутнє, паралельно заглядаючи в минуле, а серія його знімків демонструє контраст між футуристичним фоном і цілком реалістичним одягом з ретро-елементами.

Prada Resort 2019
Prada Resort 2019

Віллі Вандерперре задіяв у зйомці відразу багатьох відомих моделей, таких як Фрея Беха Еріксен, Сора Чой, Даан Дуез, Маайке Фельдерхофф, Джулія Нобіс, Лінейзі Монтейро. Завдяки оптичній ілюзії і яскравим футуристичним декораціям, камера видозмінює силуети і пропорції моделей та представляє їх наче застиглими в паралельній реальності.

Реклама
Prada Resort 2019
Prada Resort 2019

Крім фантастичної рекламної кампанії, Вандерперре зняв динамічний короткометражний фільм, в якому битва протилежностей читається ще сильніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.