До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 капсульних колекцій до Дня святого Валентина

14 лютого – Міжнародний день кохання і найромантичніше свято року. Багато брендів використовують цей привід, щоб продемонструвати свої тематичні капсульні колекції – елегантні, сексуальні і часом дуже сміливі речі, які стануть чудовим подарунком другій половинці на День святого Валентина. Vogue.ua зібрав 7 модних ідей в ексклюзивних колекціях брендів, щоб потішити своїх коханих.

Savage x Fenty x Adam Selman
Gucci

День святого Валентина у Gucci – історія про пристрасть. Серед подарунків для закоханих пар італійський модний Дім пропонує губні помади, свічки, прикрашені метеликами, а також шовкові краватки з сердечками і зірками. Але головний подарунок – фірмова сумка Dionysus, яку бренд трансформував в цукерково-рожевий відтінок з темно-червоними сердечками. Лімітована колекція вже доступна на офіційному сайті Gucci.

Реклама
Gucci
Miu Miu

Miu Miu цьогоріч надихнулися світом кіно і найкрасивішими поцілунками з фільмів. До капсули увійшли ексклюзивні чорні футболки, прикрашені зображеннями культових пар, які увійшли в історію – від класики Волта Діснея "Білосніжка і сім гномів" до "Трупа нареченої" Тіма Бертона.

Miu Miu
Prada

Цього року Prada святкує День святого Валентина випуском капсульної колекції наймодніших прикрас з білого і жовтого золота. Ця витончена колекція прикрас заново відроджує культові символи Prada. Так, підвіски, браслети, сережки та намиста прикрашені милими символами до Дня всіх закоханих. Це саме той дарунок, який хочеться зберегти на все життя.

Prada
Savage x Fenty x Adam Selman

Ріанна представила свою капсульну колекцію спідньої білизни Savage x Fenty в колаборації з нью-йоркським дизайнером Адамом Сельманом. Пристрасна капсула під назвою "День святого Валентина" складається з 19 предметів і двох мініколекцій – Locket Down і Down the Aisle, які присвячені жінкам, що усвідомлюють свою сексуальність. До колекції увійшли: мереживний бюстгальтер без бретельок з оборками, спокусливі боді, червоні бюстгальтери, підтяжки і бікіні в вінтажному стилі. Ця білизна – ідеальний варіант для сміливих дам.

Savage x Fenty x Adam Selman
Fendi

Цього Дня всіх закоханих Fendi дивиться на життя крізь "рожеві окуляри". У жіночій лімітованій колекції представлені сумки романтичних відтінків, шовкові хустини з принтами, романтичні сандалі, прикраси з фірмовим логотипом та сонцезахисні окуляри. Вся капсула переважно виконана в рожевій кольоровій палітрі, символічному відтінку кохання.

Fendi
Dolce & Gabbana

Любов витає у повітрі в колекції бренду Dolce & Gabbana, який День святого Валентина вирішив відзначити так само, як і торік. Італійський модний Дім пропонує кросівки #DGLimited, які можна повністю персоналізувати. 2019 року було можливо придбати кросівки зі значками та іншими символами, а цього року персоналізація полягає в доданні ініціалів своєї половинки на білі кросівки. Такий варіант подарунка підійде як дівчатам, так і чоловікам.

Dolce & Gabbana
Marc Jacobs

Марк Джейкобс, відомий своїми незвичними рекламними кампаніями до Дня святого Валентина, знову вирішив повеселитися 2020 року. Дизайнер у своєму Instagram-акаунті закликав прихильників допомогти йому створити ідеальну футболку для своєї мініколекції "Капсула закоханих". У підсумку туди увійшли три футболки для закоханих пар вартістю по 75 євро. Крім того, дизайнер запропонував гідну альтернативу футболок до Дня святого Валентина, а саме – намиста і сережки з написом "Be mine", червоні сумки, рожеві кросівки та інші аксесуари, прикрашені романтичною символікою.

Marc Jacobs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.