До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справі час: 5 речей для ділового гардероба

В офісі багато з нас проводять більшу частину свого життя, а ритм життя у мегаполісі часто і, взагалі, не дає можливості після роботи заїхати додому і переодягнутися перед вечірнім заходом. Вирішувати цю проблему готовий український бренд Dafna May, в ДНК якого якраз і закладено правильний одяг повинен бути доречним і вранці, і ввечері. Спеціально для Vogue.ua дизайнер марки Дафна Майберг вибрала 5 речей, які стануть ідеальною базою ділового гардероба, і не тільки.

Картате пальто

Клітинка головний принт цієї осені, але якщо подивитися модні журнали минулих років, то виявиться, що не тільки цієї. Тому я раджу для таких фундаментальних покупок, як осіннє пальто, вибирати принти, які не втратять своєї актуальності, і така річ радуватиме не один рік.

Реклама

В осінньо-зимовій колекції я обрала клітинку в приглушеному бордовому відтінку, що перегукується з фарбами осені і її дещо меланхолійним настроєм. Крій ми вибрали класичний і відмовилися від зайвих деталей ідеальна посадка говорить голосніше будь-якого декору.

Біля сорочка

Без білої сорочки в принципі складно уявити діловий гардероб, але саме з нею легко образ зробити вечірнім. Варто лише додати правильні сережки і замінити місткий тоут ошатним клатчем.

Цього сезону знову популярна багатошаровість, тому я пропоную звернути увагу на оверсайз-сорочку. А якщо хочеться підкреслити талію завжди можна одягнути широкий пояс.

"Глуха" сукня

Закрите декольте, довгий рукав, підкреслена талія, гострий комір і довжина міді ця сукня має одночасно строгий і дуже жіночний вигляд. Саме цього балансу часто не вистачає діловому одягу, щоб жінкам не хотілося його знімати.

Мені здається, що така сукня личила б головній героїні "Карткового будинка" Клер Андервуд, яка навіть у дуже закритому одязі вміє бути найяскравішою.

Вузька спідниця

Класичній спідниці-олівцеві я вирішила додати трохи грайливості за допомогою низки дрібних гудзиків, що утворюють своєрідну хвилю, а не строго поділяють її навпіл. Носити її можна як з топом з комплекту, де чорний гудзик також є головним акцентом, так і з будь-яким жакетом, блузою або светром.

Шкіряний тренч

Тренч з екошкіри я називаю річчю-хамелеоном, адже він блискавично змінює свій настрій залежно від ситуації. Його легко уявити десь в офісі транснаціональної корпорації в поєднанні з визираючим білим коміром і стриманим брючним комплектом, так і на героях фільму "Матриця" або "Нічний портьє". Головне, вибрати тренч з якісного матеріалу, щоб він мав гідний і благородний вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.