До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деконструкція тіла: Iris van Herpen Couture весна-літо 2019

Бренд Iris van Herpen продовжує досліджувати кольори і форми. У новій колекції голландка Іріс ван Герпен вирішила розбити свою фірмову кам'янисто-металеву палітру: додала до суконь переходи відтінків охри і пурпура, яскраво-червоні хвилі і кінетичні візерунки в синьому градієнті. Таке рішення мало дуже свіжий вигляд і змусило подивитися на роботу дизайнера по-іншому.

Ван Герпен – ненаситний дослідник. В її роботах безліч історичних, наукових, мистецьких та футуристичних відсилань. Після шоу вона розповіла, що цього разу головним джерелом натхнення для неї став Harmonia Macrocosmica – зоряний атлас XVII століття.

Реклама

Вирізані на 3D-принтері контурні прикраси для обличчя, хмарні сукні з напівпрозорої органзи і сукні з "анаморфними обличчями", вбудованими у хвилясті шари з білого шовку, обведеного чорним, були зроблені у співпраці з нью-йоркським художником і колишнім інженером NASA, Кімом Ківером. Два останні образи були схожої конструкції, за винятком того, що схожі на пелюстки виступи тепер, здавалося, виходили з тіла, а не тільки покривали його.

Iris Van Herpen Couture весна-літо 2019
Iris Van Herpen Couture весна-літо 2019

У той час як її екзоскелети і кристалічні структури завжди здавалися набагато більш примарними, ніж звичайний зразок кутюру, а їхнє майбутнє як конструкцій було невизначеним, ця колекція під назвою Shift Souls висловлювала легкість через прозорі силуети і м'який малюнок. А крій і форми підкреслювали красу жіночого тіла.

Iris Van Herpen Couture весна-літо 2019

Всю колекцію можна переглянути у розділі "Покази".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.