До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Най буде свято: нова колекція GASANOVA

Український бренд GASANOVA в межах Ukrainian Fashion Week представив нову колекцію, сповнену оптимізму й радощів. Дизайнерка марки Ельвіра Гасанова впевнена, що зробити собі свято може кожен з нас будь-якої миті й чекати особливого приводу, щоб гарно вбратися, не варто.

GASANOVA
GASANOVA

"Карантин нас так довго тримав під замком, що тепер не обов’язково чекати свята, літа або слушної нагоди, щоб носити яскраві вечірні сукні з великою кількістю декору, — розповідає Гасанова за лаштунками показу. — Дозвольте собі бути найгарнішою вдома, на вечері з чоловіком, на гостині в друзів, увечері після важкого робочого дня або пізнім ранком у вихідний".

Реклама
GASANOVA
GASANOVA
GASANOVA
GASANOVA

Відчуттю внутрішнього свята й присвячена нова колекція бренду, головними в якій стали, природно, сукні. До того ж Ельвіра Гасанова зосередилася саме на коктейльних і вечірніх моделях — тепер на шанувальників GASANOVA очікує ще більше кристалів і каміння. До речі, нового сезону дизайнерка додає ще більше кольору — улюбленому чорному вона зраджує з насиченими дорогоцінними відтінками ультрамарину, смарагду або рубіну. Пов’язані ці зміни з новим статусом Гасанової — дівчина нині очікує на первістка й навколо себе хоче бачити якомога більше насичених барв.

GASANOVA
GASANOVA
GASANOVA
GASANOVA

Уособлюють колекцію відразу дві героїні — топмодель і телеведуча Алла Костромічева і солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька. "Це надзвичайно талановиті й вродливі дівчата! У кожній з них я бачу багато сили й енергії випромінювати щастя, інтелігентної краси й принадності", — пояснює співпрацю дизайнерка. За словами Ельвіри Гасанової, ця колекція в усіх сенсах стане новою точкою відліку в історії бренду — після Ukrainian Fashion Week, 12 вересня, команда GASANOVA готується її презентувати в диджитал-форматі NYFW о 18:30 за київським часом.

Олександра Зарицька
GASANOVA
Олександра Зарицька
GASANOVA
GASANOVA

Ознайомитися з колекцією одними з перших змогли Єлизавета Юрушева, Поліна Неня, Сабіна Мусіна, Валентина Супіханова, Олексій Прищепа й Катерина Садова.

<b>GASANOVA_Гости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.