До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоротерапія: колекція Iryna DIL весна-літо 2022

Колекція українського бренду Iryna DIL весна-літо 2022 — це справжнісінька терапія кольором. Створюючи лінійку, дизайнерка вирішила закцентувати на різноманітті форм та інтенсивності барв, щоб вони подіяли як певний антидепресант у світі після пандемії.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Iryna DIL — бренд, який дивиться ширше від модних напрямів, пірнаючи в соціальні підтексти. "Те, що відбувається у світі, диктує певний спосіб життя, — каже дизайнерка Ірина Діль. — Але мода завжди є творчою Меккою. І саме в ній ми готові шукати себе в цій новій реальності".

Реклама
Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Дизайнерка впевнена, що важливість кольору неможливо переоцінити. Він впливає на психологічний стан, на енергетичний і емоційний потенціал. Саме тому йому належить головна роль у колекції весна-літо 2022.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

І справді, вдягаючи червоний або лимонно-жовтий, ми відчуваємо різний коктейль почуттів. Енергетичний і психологічний підтекст відтінків вивчають більш як пів століття, але експерти роблять дедалі більше нових відкриттів. У майбутньому нас чекає багато складних відтінків, і деякі ми готові дегустувати вже сьогодні.

Колекція Iryna DIL весна-літо 2022 складається з трьох блоків. Перший — зустрічає густим карміново-червоним. У колекції цей відтінок каже про силу, амбіції, кохання, рішучість. Жінка Iryna DIL створює навколо себе зворушливу святкову атмосферу.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Потім червоний занурюється в бузково-лілову та сріблясто-золоту гаму. Дещо футуристичне поєднання відтінків завдяки конструкції й силуетам стає жіночнішим. Загадковий і глибокий імператорський фіолетовий підсилює палітру. З ним перетинається іскристий лимонний — романтичний, трохи наївний і сповнений любові до життя. Завершують історію апельсиново-помаранчевий і жовтий — соковите поєднання кольорів для літніх пригод.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Крім колірних сценаріїв, Iryna DIL надає багато уваги формі. Надзвичайні архітектурні лінії суконь живуть у власному динамічному просторі. "Щоб досягти нових провокаційних ідей, створюючи силуети, я використовувала регілен, здатний перетворювати легкі тканини на 3D-конструкції з нестандартними формами", — розповідає Ірина.

Підсилити динаміку вбрання в колекції дизайнерка вирішила за допомогою багатства воланів, шлярок, полотен довгих спідниць. Елементи багатошарові й, здається, живуть у русі. Асиметричні силуети вирізняються на тлі лаконічних симетричних ліній.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Не обійшлося без впізнаваної естетики бренду — унікальної художньої вишивки. Цього разу об’ємні форми досягаються завдяки поєднанню ниток різної структури та волокнистого складу. Металізовані нитки створюють зоряне мерехтіння — золоті, срібні, обтягнені тканиною намистини ручної роботи й камені Swarovski формують незвичайну фактуру. Декоративні елементи Iryna DIL завжди стирають грані між модою і мистецтвом. Авторські принти з квітчастими мотивами доповнюють виразні декоративні прийоми.

Iryna DIL весна-лето 2022Iryna DIL весна-літо 2022

Колекцію створено з таких матеріалів, як-от натуральний шовк, шифон, фактурний льон, віскоза. Уважний погляд відразу вихоплює акцентний жакард. Надзвичайна фактура, де мозаїчно-квітчастий мотив зі щільніших ниток поєднаний з металізованою та вплетений в основу з органзи. Ця тканина з’являється в більшості елементів колекції.

<b>dil iryna ss 22</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.