До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисери Девід Дайнец і Ділан Трасселл представляють Culprit — найпопулярніший бренд нижньої білизни і купальників в Америці

Засновники бренду Девід Дайнец і Ділан Трасселл — режисери, які входять до списку Forbes 30 Under 30. У їхньому портфоліо — рекламні ролики для Mercedes і Beats by Dre, проте творчий дует вирішив відійти від комерційної роботи і зосередитися на власному бренді: вірусні відео для Culprit Underwear набрали вже понад 500 мільйонів переглядів.

David Dinetz & Dylan Trussell
Фото: David Dinetz & Dylan Trussell
Фото: Sam Dameshak

У Culprit створюють жіночу і чоловічу нижню білизну й купальники, але особливістю бренду є дизайнерське переосмислення класичних чоловічих боксерів і плавок на функціональний предмет жіночого гардеробу. Особливу увагу Девід Дайнец і Ділан Трасселл приділяють вибору матеріалів та філософії sustainability: всю нижню білизну Culprit (мабуть, найзручніша білизна з усіх, представлених на ринку) виготовлено з дуже м'якої тканини преміум-класу, що складається з 95% мікромодальних матеріалів і 5% спандексу, що забезпечує ідеальне поєднання комфорту, повітропроникності й еластичності. Це не лише підтримує філософію eco-friendly, але й завдяки цьому сама білизна зовсім не відчутна на тілі.

Реклама

Фото: Анастасія Сесь. Стиль: Марія Алексєєнко. Продюсер: Марія Ковальчук. Б'юті: Юлія Галкіна. Сет-дизайн: Василіса Маслова

Чоловічі плавки Culrpit мають запатентовану знімну сітку, що забезпечує підтримку або свободу рухів, коли це необхідно. Вкладення м'яке і зручне, але іноді в ньому зовсім немає потреби: знімний механізм з засувками забезпечує обидва варіанти — ці плавки змінюють правила гри.

Фото: Анастасія Сесь. Стиль: Марія Алексєєнко. Продюсер: Марія Ковальчук. Б'юті: Юлія Галкіна. Сет-дизайн: Василіса Маслова
Фото: Anastasiia Ses

Після вивчення запиту клієнток Дайнец і Трасселл розробили LadyBoxers, спочатку задумані як нижню білизну. Проте боксери із завищеною посадкою швидко стали найпопулярнішим продуктів бренду і стали популярними у модниць, які тепер носять їх і поза домом: до прикладу, в тренажерний зал, або надягають під сукню чи вузькі штани — шви виробів залишаються непомітними і не завдають дискомфорту.

Фото: Anastasiia Ses
Фото: David Dinetz & Dylan Trussell

Ще однією революційною позицією бренду і найкращим нововведенням у світі жіночих купальних костюмів за останні десятиліття можна сміливо назвати BAEthing suit — революційну модну альтернативу бікіні, про яку ніхто не подумав раніше. Бувають дні, коли дівчата не почуваються комфортно в звичному купальному костюмі. Тоді в гру вступають BAEthing: плавальні шорти, достатньо короткі, щоб бути головними союзниками гарної засмаги, але ще й достатньо довгі, щоб додати впевненості в собі.

Фото: David Dinetz & Dylan Trussell

Крім особливого дизайну, плавальні шорти мають бічні блискавки для регулювання розміру, а також задню функціональну кишеню, яка змінить ваше життя і легко вміщатиме телефон, гаманець або ключі.

Фото: Jueli Mery

Усі вироби випускаються обмеженим накладом, що додає їм унікальності. Нижню білизну і купальники можна придбати на сайті Culprit Underwear або в Instagram-акаунті @underwear бренду.

Фото: David Dinetz & Dylan Trussell

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.