До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Condé Nast запускає Vogue в Гонконзі

Сім'я Vogue продовжує розширюватися. Весною 2019 року до неї приєднається Vogue Hong Kong. Друковану версію випускатимуть традиційною китайською мовою, на відміну від Vogue China, який виходить на спрощеній китайській. Сайт же буде доступний на двох мовах: китайською та англійською. Vogue Hong Kong стане 26-м виданням. Його публікуватимуть згідно з ліцензійною угодою з Rubicon Media Ltd. на чолі з видавцем Дезіре Ау.

Гонконг

"Ми раді запустити Vogue в Гонконзі. Це чарівне місто довгий час було магнітом для покупців і центром смаку і розкоші в серці великого Китаю, – розповідає Джонатан Ньюгаус, голова і головний виконавчий директор Condé Nast International. – Із запуском свого власного Vogue, Гонконг дійсно став на крок ближчим до модної прем'єр-ліги".

Реклама

Це далеко не перший запуск видань Vogue в Південно-Східній Азії. Так, 2013 року Condé Nast International запустили Vogue Thailand в партнерстві з Serendipity Media, 2005-го – Vogue China, а ще раніше випустили японське, тайванське і сінгапурське видання Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.