До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Почуття оптимізму: колекція Prada осінь-зима 2021/2022

Оптимізм — саме це бадьоре світосприймання й життєствердні мотиви втілилися в гарній і вишуканій колекції, яку Міучча Прада і Раф Сімонс представили в межах Тижня моди в Мілані. Знята на тому ж майданчику, що й для чоловічого шоу — з деякими варіаціями кольору й матеріалів — нова колекція Prada знову майорить строкатими барвами.

Prada осень-зима 2021/2022Prada осінь-зима 2021/2022

"У цій колекції ми граємо з ідеєю класики — руйнуємо її, трансмутуємо, — сказала Прада, покликаючись, наприклад, на гібридні елементи верхнього одягу, що поєднують в собі силуети кейпів і бомберів. — Під класикою я розумію одяг, який склав історичний іспит. Класика означає, що в ній є щось внутрішньо потрібне або розумне, щось значуще. Щось важливе для людей, актуальне для життя".

Реклама
Prada осень-зима 2021/2022
Prada осень-зима 2021/2022

Колекція містила багато переосмислених базових предметів одягу, включно зі строгими чоловічими костюмами з розрізними спідницями, а також безліччю суконь, що повторювали силуети 20-х й вирізнялися в’язаними жакардовими вставками різнокольорових мотивів. Нейлонова спортивна парка мала яскраву підкладку зі штучного хутра, а пальта — складноскроєні рукави чи каскад мерехтливих блискіток.

Prada осень-зима 2021/2022Prada осінь-зима 2021/2022

"Перетворення — фундаментальна, цілісна ідея змін — ось що нас зацікавило. Трансмутація — це слово, до якого ми повертаємося в концепції чогось, що повільно трансформується, зсувається та змінюється. Ця колекція містить набагато більше контрастів — ретро і футуристичний, оздоблений і мінімалістичний, спортивний і елегантний — тому що ми комбінуємо їх, змішуємо й створюємо щось нове", — розповів Сімонс.

Переглянути всю колекцію Prada осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.