До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати подрузі: 5 модних ідей від бренду Dafna May

Подруга – людина, яку ми часом знаємо краще, ніж себе, тому подарунок їй хочеться подарувати особливий. Разом з українським брендом Dafna May ми вибрали 5 модних подарунків, які захочеться залишити і собі.

Шовкова хустина

Ностальгію називають одним з ключових трендів року, що минає. Люди все частіше озираються в минуле і шукають там щось хороше. Додати ностальгічних ноток в образ можна шовковою хустинкою з колекції Dafna May 'Caviar', в якій дизайнер Дафна Майберг згадує 1980-і, а це зараз наймодніше десятиліття.

Реклама
Вечірній комбінезон

Якщо в новорічну ніч заплановані танці до ранку, то подарунок у вигляді вечірнього комбінезона з джерсі стане не тільки приємним, але і життєво необхідним. Відчути себе в такому зіркою епохи Studio 54 – одне задоволення.

Сережки-зірки

Не дарма зірки стрітстайлу все більше уваги приділяють вухам і постійно експериментують з сережками. Порадувати улюблену подругу можна буде за допомогою сережки-каффи, посипаної зірками. Головне, що в ній дотриманий правильний баланс між акуратністю і wow-ефектом.

Блуза з принтом

Блуза з яскравим принтом – подарунок, з яким складно промахнутися. Вільна посадка, ефектний візерунок і безліч ідей для стайлінгу – точно зроблять її улюбленою річчю в новому сезоні.

Пальто з екохутра

Екохутро стало справжньою панацеєю для тих, хто хоче пережити зиму красиво і тепло, але не готовий носити натуральне хутро. Знахідкою тут стане пальто молочного відтінку в найкращих традиціях моди 1970-х.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.