До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про нову осінньо-зимову колекцію Fabiana Filippi

Все наше життя зіткане із суперечностей, які й забезпечують його баланс, водночас наповнюючи емоціями й різноманіттям. Цій дуальності саме й присвячена нова осінньо-зимова колекція Fabiana Filippi, у якій неземна легкість поєднується з матеріальною конкретикою, а світло органічно зустрічає тінь.

Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22

Пошуком цього крихкого балансу просякнуте й нове відео бренду, у якому у вигляді діалогу зустрічаються думки, емоції, пейзажі та спогади. Тож, з одного боку, нова колекція відсилає нас на північ до білосніжних арктичних просторів, а з іншого, занурює в густу рослинність Азорських островів. Ця концепція двоїстості графічно окреслена тут через контрасти чорного і білого, м’яких і різких ліній.

Реклама

Головну роль у колекції відіграє трикотаж, який якраз і дає змогу грати на контрастах, експериментуючи з формами й тактильністю. Останній у Fabiana Filippi надали особливої ваги — подвійні пальта з кашеміру й букле, в’язані спідниці або джемпери з мохеру м’яко обволікають шкіру, зігріваючи й створюючи відчуття захисту, а спідниці та блузи з невагомої тафти й тюлю наповнюють колекцію легкістю. Кожна річ тут покликана увиразнити глибокий зв’язок з природою, адже sustainable є важливою частиною ДНК марки.

Про це докладніше розповідає Маріо Філіппі Кочетта, керівник Fabiana Filippi: "Команда бренду перебуває в постійному пошуку, ми докладно вивчаємо властивості пряжі, щоб розширити межі її використання, але водночас надзвичайно дбайливо ставимося до цього процесу, запобігаючи появі великої кількості залишків. Невіддільною частиною цієї колекції є одяг проєкту TERRA, виготовлений з волокон і тканин, оброблених з турботою про довкілля. Відбувається це в етичний та екологічно безпечний спосіб відповідно до ритмів землі й пір року. Два основні матеріали цього проєкту — органічна бавовна і 100% натуральний кашемір".

Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22
Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22
Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22
Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22

У Fabiana Filippi впевнені, що бренд, який шукає натхнення в природі й відчуває з нею такий міцний зв’язок, просто не може бути байдужим до екологічних проблем планети. "Ми втілили наш проєкт у життя там, де народилися й виросли, де природа відіграє головну роль. Навіть сьогодні, коли я йду на роботу вранці, неможливо не захоплюватися красою, що нас оточує, і її мінливим зовнішнім виглядом залежно від пори року. Коли робота дає змогу, я люблю підзарядити свої внутрішні батарейки під час тривалих прогулянок навколишнім високогір’ям. Мої рідні місця і є місцем сили для мене й усього бренду Fabiana Filippi", — додає Маріо Філіппі Кочетта, після слів якого хочеться докладніше ознайомитися з цією колекцією.

<b>Filippi_F21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.