До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про кутюрний бренд ASHI Studio

24 серпня під час Ходи Гідності співачка Тіна Кароль взяла участь у виконанні українського гімну. Для виступу вона вибрала пишну сукню з глибоким декольте і об'ємними рукавами ASHI Studio, а вже до кінця дня це був один з найпопулярніших запитів. Vogue.ua розповідає про цю марку.

Тіна Кароль під час виконання державного гімну
Тіна Кароль у сукні ASHI Studio

ASHI Studio – це модний Дім, заснований 2007 року бейрутським дизайнером Мохаммедом Аші. Його характерні риси: робота з об'ємом, любов до гострих форм і увага до деталей. Особливо він обожнює вишивку, а також дорогоцінну обробку. Все це дизайнер втілив в останній осінньо-зимовій колекції, з якої і обрала сукню Кароль. Вона називається The Silence in the Mirror і вже отримала схвалення міжнародної преси. Наприклад, в одній з ключових зйомок вересневого номера Vogue Czechoslovakia пишні сукні ASHI Studio доповнили практично казкову картинку фотографа Дана Белея.

Реклама

<b>ASHI_Studio_Fall2019</b>

Одними з головних прихильниць бейрутського бренду є індійські акторки Айшварія Рай і Сонам Капур, але на червоних доріжках, від благодійного балу amfAR до Каннського кінофестивалю, вбрання ASHI Studio вибирають такі зірки, як Жозефін Скрівер, Рита Ора, Елеонора Карізі і Бейонсе.

<b>ASHI_Celebr</b>

Сам Мохаммед Аші розповідає, що на початку кар'єри йому було критично важливо знайти свій почерк, а любов до архітектури, особливо робіт Захи Хадід і Френка Гері, допомогла йому знайти свої силуети, навчитися працювати з формою. Також Аші обожнює золотий вік Голлівуду, а образи акторок з 1940-50-х років є найсильнішим джерелом його натхнення. "Моя мрія – створити розкішні сукні для красивої голлівудської історії", – якось сказав Аші, і зважаючи на його колекції, ця мрія точно скоро стане реальністю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.