До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Christian Louboutin випустили різдвяну колекцію взуття

Відомий французький модний Дім Christian Louboutin спільно з великим онлайн-ритейлером Mytheresa представляє нову різдвяну колекцію взуття. До святкової капсули ввійшли 5 ексклюзивних пар, які з 9 грудня можна буде придбати в усьому світі.

Christian Louboutin х Mytheresa

Елегантна й жіночна колекція Christian Louboutin переосмислює фірмовий стиль бренду в чорних і золотих відтінках. Звісно, кожна модель прикрашена культовою глянсовою червоною підошвою — фірмовою ознакою Christian Louboutin. В ексклюзивній колекції, що складається з туфель і босоніжок, прикрашених романтичними й вишуканими бантами, лодочок з мерехтливими кристалами й класичних замшевих варіантів, знайдеться ідеальна пара для кожної дівчини. Крім того, туфлі Christian Louboutin є чудовим подарунком, який хотіла б знайти кожна дівчина під різдвяною ялинкою.

Реклама
Christian Louboutin х Mytheresa
Christian Louboutin х Mytheresa
Christian Louboutin х Mytheresa

"Для мене Різдво тісно пов’язане із сім’єю й вечірками. Це той час, який я проводжу в Парижі, розвішую прикраси й оксамитові банти на ялинці, розгортаю подарунки разом з дітьми. У цьому вся суть цієї капсули: банти, що прикрашають щиколотки, затишні темні відтінки, пожвавлені дотиками золота й страз", — каже дизайнер Крістіан Лубутен.

<b>Christian Louboutin туфли</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.