До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Christian Dior випустили золоту колекцію

Сумки Dior вже давно є справжнім фетишем для дівчат усього світу, а модний Дім не перестає підсилювати цю залежність випуском нових моделей, які так і хочеться додати у свою колекцію. Цієї весни Марія Грація К’юрі робить акцент на золотому відтінку, випускаючи тематичну капсулу, яка буде доступна тільки в країнах Близького Сходу.

Dior Gold — це невелика капсульна колекція, об’єднана одним кольором. До неї ввійшли найзнаковіші моделі сумок цього модного бренду, включно з місткими Dior Book Tote і переливними на сонці Dior Bobby з ефектом деграде. Навіть класична сумка Lady Dior тут заграла по-новому завдяки поєднанню золотистого сяяння і кольорових стрічок. До речі, до золотого кольору був небайдужий і сам мсьє Крістіан Діор, а його друг Жан Кокто і зовсім вважав, що прізвище дизайнера розшифровується як Бог [Dieu] золота [or].

Реклама

Крім сумок, у цій капсульній колекції Марія Грація К’юрі представила кілька образів у золотому кольорі, натякаючи, що сезон моря й сонця вже дуже близько.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.