До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cartier став ексклюзивним партнером фільму "Воланд"

Ювелірний Дім Cartier став ексклюзивним партнером фільму "Воланд". Співпраця з таким масштабним проєктом стала продовженням довгострокових зобов’язань Дому зі збереження культурної спадщини й підтримки сучасного мистецтва та кінематографа.

Кадр із фільму "Воланд"

Кожен образ Маргарити, роль якої виконує Юлія Снігір, створений спільно з художницею костюмів фільму Галею Солодовниковою і доповнений ювелірними прикрасами, годинниками й аксесуарами Cartier.

Реклама
Кадр із фільму "Воланд"

Денні костюми й вечірні сукні Маргарити, бездоганний стиль якої відбивав останні віяння моди, доповнені прикрасами Дому в стилі артдеко. Період, що почався в 10-ті роки XX століття, ознаменований першими рухами до лібералізації жінок, промисловою революцією, захопленою зустріччю Заходу й Сходу, — усе це знайшло уособлення в дизайні Cartier. Каблучку Trinity вибрали як обручку для героїні. Створена в 1924 році, вона стала символом Дому і знаковою ювелірною прикрасою.

Кадр із фільму "Воланд"

У фільмі представлено кілька унікальних прикрас високого ювелірного мистецтва: платинові сережки з діамантами й двома замбійськими смарагдами загальною вагою 20,62 карата; кольє Ypsilon з білого золота, з діамантами й рубінами загальною вагою 4,34 карата; платинові сережки 1 895, з діамантами й мозамбікськими рубінами загальною вагою 5,77 карата.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.