До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колишні співробітники Colette відкривають магазин

Колишні співробітники концепт стору Colette, який закрив свої двері назавжди 20 грудня 2017 року, вирішили не йти з ритейлу і відкрили власний магазин. Нове місце знаходиться на рю Камбон і має назву Nous (тобто "Ми" в перекладі з французької). Себастьян Шапель, 14 років пропрацював у відділі аксесуарів, і Марвін Дейн, який протягом дев'яти років очолював відділ вуличного одягу і кросівок, готують офіційне відкриття Nous 19 січня на площі близько 1600 квадратних метрів.

Серед брендів, які обіцяють Stampd, Born x Rised, Neighborhood і Billionaire Boys Club, а також преміальні лінії таких брендів взуття, як Converse і Vans. "Це не Colette 2.0, – поділився Марвін Дейн, – це просто дві людини, які працювали там до кінця і зустріли багато людей, брендів і продавців, вони і довірили нам продовжити розповідь, яку ми будемо показувати через новий бутик".

Реклама

Читайте також:

Гид по Киеву в новом видео Ksenia Schnaider​

Мир во всем мире: Vivienne Westwood осень-зима 2018/19​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.