До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Burberry починає виготовляти лікарняні халати й маски

У той час як пандемія COVID-19 трансформує природу індустрії моди, ключові дизайнери роблять свій внесок, щоб допомогти в боротьбі проти вірусу: від пожертвування Prada шести відділенням інтенсивної терапії лікарень у Мілані до перепрофілювання парфумерних фабрик LVMH, щоб зробити дезінфекційний засіб для рук.

Британський модний Дім Burberry прилучився до своїх колег. Бренд переробить свою фабрику з виготовлення тренчів у Йоркширі на виробництво лікарняних халатів і масок для пацієнтів британських лікарень.

Реклама

Крім того, бренд зобов’язався фінансувати дослідження вакцини в Оксфордському університеті. "Університет славиться одними з найкращих світових досягнень у галузі розроблення вакцин, і його вакцину проти COVID-19 почнуть тестувати на людях вже наступного місяця", — ідеться в повідомленні на сторінці лейбла в Instagram.

Також Burberry обіцяв допомогти боротися з продовольчою бідністю у Великій Британії, ситуація з якою серйозно погіршилася внаслідок кризи від коронавірусу. У межах цієї ініціативи Burberry планує співпрацювати з такими організаціями, як FareShare і The Felix Project. "Я неймовірно пишаюся тим, що є частиною дивовижної сім’ї Burberry, оскільки ми працюємо, щоб підтримати нашу спільноту в цей важкий час — разом ми впораємося із цим!", — написав креативний директор бренду Рікардо Тіші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.