До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bulgari випустять книгу про зв'язок ароматів і дорогоцінного каміння

Римський ювелірний бренд Bulgari випустить книгу "The Perfume of Gems". Видання буде повністю присвячене взаємозв'язку між якісними ювелірними виробами марки і найкращими парфумерними творіннями, якими надихається ювелірний бренд. Зокрема, автори книги зробили акцент на колекції ароматів Le Gemme Bulgari: від відновлення історії виникнення дорогоцінних каменів і есенцій, їх ботанічних властивостей до культурних посилань, і того, як їх застосували у парфумерній колекції.

Фотографія з книги "The Perfume of Gems", виконана фотографом Міхалом Пуделка

Над книгою працювали фахівці з різних сфер: парфумери Даніела Андріер, Альберто Морільяс і Жак Кавальє, композитор і музикант Браян Іно, антрополог і філософ Анник Ле Герер, письменник К'яра Гамберале, біолог Ренато Бруні, ілюстратор Луїджі Серафіні і фотограф Міхал Пуделка. Кожен з авторів книги вніс свою лепту у її створення.

Реклама

Наприклад, фотографії образів Пуделка підкреслюють важливу роль кольору у всіх творах Bulgari. Іно ділиться анекдотами про свій перший досвід з ароматами ще далекого 1978 року, Гамберале фокусується на людському драйві, Бруні проливає світло на складність природи, в той час, як парфумери Андріер, Моріллас і Кавальєр розповідають про свої враження, мотивації, джерела натхнення і цілі, що підживлюють їх творчість. Книгу видасть італійське видавництво Rizzoli і з'явиться вона у продажі 13 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.